REZULTAT parlamentare 2020. Elena Cristian, SEMNAL de ALARMĂ: Încă se joacă!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 07 dec 2020 / 17:38
WhatsApp
Alegeri
Elena Cristian, redactor șef DCBusiness, a reacționat privind cele mai explozive subiecte ale momentului.

Elena Cristian, redactor șef DCBusiness, a atras atenția, după ziua alegerilor parlamentare, că „așteptăm întâi să fie validate alegerile, să fie terminată numărătoarea voturilor, să vedem dacă PMP intră în Parlament. Să vedem câte mandate are fiecare și cum s-ar putea forma o majoritate. Apoi să înceapă discuțiile.”

Totuși, Elena Cristian a subliniat că „înțelegem că ne grăbim, este pandemie, vine o mare criză... Lucrurile trebuie puse repede pe un făgaș, nu avem buget pentru anul viitor și sunt foarte multe probleme din acest punct de vedere.”

Elena Cristian: Am reținut două idei importante

Elena Cristian a precizat că a reținut două idei importante „de la domnul Cezar Preda” și anume „că președintele României nu va da șansa PSD să formeze o majoritate” și că „orice ar fi, se guvernează cu Ludovic Orban.”

Privind acest subiect, Elena Cristian a declarat că nu crede că USR va accepta să meargă într-o formulă cu Ludovic Orban, „din informațiile pe care le am din interiorul partidului, ceea ce pune mari semne de întrebare privind o majoritate de dreapta. Mai ales că nu știm dacă PMP intră sau nu.”

G Ad:

„Încă se joacă. Eu cred că indiferent de propunerea cu care merge PNL, se va mai negocia mult de acum încolo”, a mai punctat redactorul-șef DC Business la România TV.

„Mi se pare că nu luptă foarte mult”

Cât despre situația social-democraților, Elena Cristian a spus că „mi se pare că nu luptă foarte mult pentru a-și păstra poziția de câștigător al alegerilor. O să vedem ce se întâmplă, dar nu cred că se va merge în această direcție.”

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro