Data actualizării:
Data publicării:

#Rezist cu Oana Stănciulescu, la DCNews și DCNewsTV. Prima ediție: Războiul din Ucraina, după doi ani. ”M-a marcat teribil”

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Urmăriți o nouă emisiune marca DCNews. Luni, 19 februarie, de la ora 13:00, pe DCNews și DCNewsTV, transmitem LIVE prima ediție a emisiunii #Rezist, realizată de jurnalista Oana Stănciulescu. 

Prima ediție a emisiunii este despre momentul ce a marcat o lume întreagă, în urmă cu doi ani: războiul din Ucraina, dar și urmările lui. Jurnalista Oana Stănciulescu ne-a mărturisit: ”Pentru prima ediție a emisiunii a fost oarecum simplu să găsesc subiect. Au trecut doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina care m-a marcat teribil... și cred că nu doar pe mine. Lumea s-a schimbat. Europa s-a schimbat. Viața noastră tihnită, occidentală, pare că este amenințată. A fost multă suferință, în ultimii doi ani, în Ucraina. Să nu uităm primele zile când trenurile plecau de acolo cu copii... care unde puteau - ba în Polonia, ba în România și de acolo mai departe... Imaginile acelea nu au cum să nu te marcheze. Nici nu mai vorbim de ce s-a întâmplat ulterior... Ca atare, subiectul primei ediții a emisiunii #Rezist a fost simplu de ales. Vom vorbi despre acești doi ani de război. Vom încerca să analizăm toate declarațiile din ultimele săptămâni, vom încerca să deslușim ce se întâmplă de acum încolo cu România, Europa, lumea”. 

Vezi aici interviul cu Oana Stănciulescu despre noul proiect DCNews: EXCLUSIV  #Rezist cu Oana Stănciulescu. Nou început la DC News: Voi rezista până în ultima clipă. Nici nu mă văd la pensie

Invitatul de luni este redactorul-șef DefenseRomania, Tudor Curtifan. Emisiunea este transmisă live, de la ora 13:00, pe DCNews, la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Jurnaliștii Oana Stănciulescu și Tudor Curtifan dezbat mai multe subiecte de actualitate, ca urmare a războiului din Ucraina, subiecte care macină România, Europa și întreaga lume. Nu vor lipsi de pe agenda discuției victimele lui Vladimir Putin, în contextul decesului subit și controversat al lui Aleksei Navalnîi, dar și cât de pregătiți suntem pentru ce urmează, amintind că tot mai mulți lideri europeni vorbesc despre o armată a Europei, separată de NATO. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel