Revolta Adrianei Săftoiu: Inteligenții care ne guvernează vor pensionarea la 70 ani. Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florina Pop
WhatsApp
Facebook Adriana Săftoiu
Facebook Adriana Săftoiu
Adriana Săftoiu a declarat, pe rețelele sociale, că nu mai vrea să plătească niciun leu la fondul de pensii în condițiile în care ”inteligenții care ne guvernează vor pensionarea la 70 de ani”.

Omul politic Adriana Săftoiu dezaprobă pensionarea la 70 de ani. O postare scurtă pe rețelele sociale rezumă opinia acesteia.

Mesajul Adrianei Săftoiu:

”Dacă inteligenții care ne guvernează vor pensionarea la 70 de ani, pentru că nu mai au bani pentru pensii și speră să ne ducem unde e cu verdeață multă până la 70 de ani - aleluia pensia- atunci să ne lase naibii dreptul de a decide dacă mai vrem să contribuim la fondul fundului de pensii.

Că eu prefer să nu mai dau statului, ci să ii pun la saltea, chiar dacă nu se inmultesc, dar măcar ii am eu, nu statul. Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii. Nici măcar din greșeală”, notează Adriana Săftoiu pe rețelele sociale.

VEZI și: Interzicerea cumulului pensie-salariu şi pensionarea la 70 de ani, discutate în coaliţie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunţat că în următoarea şedinţă de coaliţie se va discuta despre interzicerea cumulării pensiei cu salariul, dar şi despre posiblitatea extinderii vârstei de pensionare la 70 de ani. 

După ședința Biroului Executiv al PNL, acesta a declarat:

"Este vorba despre o iniţiativă a Ministerului Muncii într-un cu totul alt context politic faţă de cel din acest moment. Este şi motivul pentru care am socotit că cel mai înţelept lucru şi cel mai la îndemână lucru este să discutăm această chestiune în cadrul coaliţiei şi să luăm o decizie în cadrul coaliţiei de guvernare. Nu se pune în acest moment problema modificării vârstei de pensionare sau a blocării cumulului pensiei cu salariul. După ce vom avea discuţia în coaliţie şi în cadrul guvernării vom ieşi cu o decizie".

Azi, 1 februarie, va avea loc o ședință a Coaliției de guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel