Simona Halep a abandonat meciul pe care îl conducea cu 1-0 la seturi. Kessler s-a calificat în turul al doilea al turneului WTA 125 de la Paris
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
captura video DigiSport
captura video DigiSport
Simona Halep a abandonat meciul pe care îl disputa împotriva americancei McCartney Kessler, în turul inaugural al turneului WTA 125 Trophee Clarins de la Paris.

UPDATE: Simona Halep s-a retras de la turneul WTA 125 de la Paris, acuzând probleme medicale. 

UPDATE: 2-3. Simona Halep a salvat o minge de break a adversarei. 

UPDATE: 1-3

UPDATE: 1-2, cu un game ”alb” câștigat de fostul lider mondial.

UPDATE: 0-2. Kessler reușește să facă break.

UPDATE: Americanca McCartney Kessler a câștigat primul game din actul secund, pe propriul serviciu.

UPDATE: Simona Halep și-a adjudecat primul set, scor 7-5, după ce a revenit de la 0-40.

UPDATE: 6-5 pentru Simona Halep.

UPDATE: 5-5, game câștigat de Halep după a doua minge de break.

UPDATE: 4-5, după un game de peste 10 minute, în care Simona a avut patru mingi de game, iar adversara a avut două mingi de break.

UPDATE: 4-4

UPDATE: 3-4

UPDATE: 3-3

UPDATE: 3-2

UPDATE: 2-2, după ce Simona Halep face break-ul

UPDATE: 1-2

UPDATE: 1-1, după ce jucătoarea din SUA și-a făcut serviciu.

UPDATE: Primul meci al revenirii pe zgură al Simonei Halep a început cu românca la serviciu, pe care la câștigat.

Știre inițială

Simona Halep, fost lider mondial, beneficiară a unui wild card din partea organizatorilor turneului WTA 125 Trophee Clarins de la Paris nu va juca astăzi, așa cum era anunțat inițial, din cauza ploii.

Astfel, meciul de revenire pe zgură, primul după la două luni de la revenirea în circuit, după partida de la Miami Open, din 19 martie, și la aproape doi ani după ultimul disputat pe această suprafață, în turul al doilea de la Roland Garros, în 2022.

Simona Halep (locul 1.149 WTA) urmează să joace, mâine, cu McCartney Kessler (SUA, locul 123 WTA), acesta fiind prima întâlnire directă între cele două sportive.

În cazul în care trece de primul tur, Simona Halep se va întâlni cu învingătoarea dintre americancele Emma Navarro (locul 22 WTA) și Lauren Davis (locul 194, venită din calificări). 

Ana Bogdan a abandonat, luni, în prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), care are loc la Paris și e dotat cu premii totale de 100.000 de euro, la scorul de 4-0 pentru franțuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva. Ana Bogdan (31 ani, 63 WTA) a renunțat din motive medicale după 31 de minute.

Halep primește un nou wild-card

Simona Halep a acceptat un wild-card pentru săptămâna viitoare, la turneul WTA 250 de la Rabat.

”Punctul culminant al acestui turneu va fi prezența fostului număr 1 mondial, românca Simona Halep, și a fostei ocupante a poziției a 2-a în ierarhie, spaniola Paula Badosa”, notează organizatorii, scrie Eurosport.

Reamintim că Simona Halep încearcă să aibă cât mai multe meciuri ”în picioare”, în vederea participării la Roland Garros, unde a obținut primul său titlu de Grand Slam din carieră, dar și pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel