Data publicării:

Revenirea Gabrielei Firea în forță, câștig major pentru Nicușor Dan. Actualul edil are aproape asigurat încă un mandat la Primăria București / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea a vorbit, marți seara, despre posibilitatea de a candida pentru un nou mandat de primar general. 

Într-un interviu pentru Antena 3 CNN acordat lui Răzvan Dumitrescu, Gabriela Firea a spus că rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei, pentru că Marcel Ciolacu i-ar fi promis acest lucru în ziua în care a plecat din Guvern.

Bogdan Chirieac, analistul politic care joacă rolul USR-istului în emisiunea „Miercurea Neagră”, a spus că dacă Gabriela Firea va candida la Primăria București, Nicușor Dan poate să fluiere liniștit: actualul edil are încă un mandat asigurat la Primăria Capitalei.

Dacă Gabriela Firea n-ar fi candidat, chiar s-ar fi deschis o confruntare reală care ar fi putut da un primar adevărat și foarte bun care să schimbe, real, fața Capitalei.

„Gabriela Firea a dat de înțeles clar că va candida din partea PSD la Primăria București. De ce sunt eu bucuros? Eu deja i-am urat succes în mod public și fac acest lucru din nou și acum. Nu-l vedeam deloc bine pe Nicușor Dan după retragerea Gabrielei Firea. Noi, USR-iștii, ținem foarte mult la Nicușor Dan. Dacă se retrăgea Gabriela Firea, se deschidea competiția pentru București, puteam să avem un primar adevărat și foarte bun. Dar acum nu mai este valabil pentru că Gabriela Firea reintră în cursă, deci Nicușor Dan rămâne cu șansele intacte pentru un nou mandat la Primăria București”, a zis Bogdan Chirieac, în stilul său caracteristic.

„Cu Gabriela Firea candidat, noi suntem mai liniștiți că Nicușor Dan obține un al doilea candidat”, a subliniat Bogdan Chirieac.

„Nu e bine totuși să trăiești printre gunoaie, șobolani, țânțari și rahat de ciori prin parc. Dar dacă asta vor dori bucureștii, asta vom avea”, a zis Mugur Ciuvică.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

Gabriela Firea a zis, marți seară, la Antena 3 CNN: „Marcel Ciolacu mi-a spus că nu vede o altă persoană din cadrul PSD Bucureşti să fie candidat. Dl preşedinte mi-a spus foarte clar că are informaţii, ca prim-ministru, şi ştie că sunt nevinovată şi că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei. Lucruri afirmate cu subiect şi predicat, nu inventez, îl puteţi întreba oricând". Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/gabriela-firea-anunta-ca-ramane-candidatul-psd-la-primaria-capitalei-dl-presedinte-mi-a-spus-lucruri-afirmate-cu-subiect-si-predicat-nu-inventez_925697.html

VEZI ȘI. ”Nu există nicio protecție politică”. Firea intervine peste Dumitrescu, în direct, în scandalul azilelor groazei din Voluntari: Asta ați sugerat! - https://www.dcnews.ro/nu-exista-nicio-protectie-politica-firea-intervine-peste-dumitrescu-in-direct-in-scandalul-azilelor-groazei-din-voluntari-asta-ati-sugerat_925701.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel