REVELIONUL STARURILOR ANTENA 1. Regele Nopții din „Game of Thrones”, cinci ore la machiaj
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Revelionul Starurilor 2018, prezentat de Dan Negru aduce ș i în acest an mă ș ti uluitoare, în spatele cărora se ascund cele mai nea ș teptate celebrită ț i.

Una dintre impresionantele măști ale acestui revelion este Regele Nopții, din seria “Game of Thrones”.

Pentru această mască, vedeta care se ascunde în spatele ei a stat la machiaj nu mai puțin de patru ore. De asemenea, a venit cu câteva ore înaintea celorlalte vedete invitate în show, ca să nu se întâlnească cu nimeni pe holurile din culise. O dată ce a fost gata aplicarea măștii, vedeta a petrecut o altă oră la costume, unde a și repetat replicile pentru rolul pe care urma să-l aibă alături de actrițele Adriana Trandafir și Dana Vulc.

Și, când totul părea să fie gata pentru show, în cabină, temutului Rege al Nopții i s-au desprins cornițele, retușul întârziind cu câteva zeci de minute apariția în platou a spectaculosului personaj. 

“Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă transform în acest personaj, pentru că sunt un mare fan al seriei “Game of Thrones”. Masca a fost impresionantă, iar echipa de la machiaj extraordinară. M-am simțit foarte bine în acest personaj, în ciuda faptului că îmi era destul de dificil să respir, nasul fiindu-mi aproape acoperit, și a faptului că îmi era foarte cald, sub acea mască. De asemenea, am avut emoții foarte mari pentru că mi-am dorit să fiu la înălțimea celor două actrițe alături de care urma să joc, eu aflându-mă pentru prima dată în ipostaza de a le da replica unor actrițe profesioniste. În plus, trebuia să mă comport și să vorbesc în așa fel încât nimeni să nu mă recunoască. Sper însă că totul a ieșit bine”, spune vedeta care s-a aflat în spatele măștii.

Cine se ascunde în spatele “Regelui Nopții”, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, numai la Revelionul Starurilor 2018, prezentat de Dan Negru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel