Meniul din 1960 arată ce conținea meniul restaurantului ”Dîmbovița” și cât costa. Cei care sărbătoreau Anul Nou la restaurantul ”Dîmbovița” plăteau 45 de lei. În acest preț erau incluse băuturile alcoolice: țuică, mastică sau Vermouth, aperitivul: pateu brânză, măsline, icre crap. Cei care alegeau să-și petreacă astfel Revelionul, se bucurau și de pește, se pare că fileul de șalău a fost înlocuit, curcan la tavă cu varză călită, cotlet de porc, cartofi pai, castraveți acri, brânză telemea de oi.
La desert, aveau mere, tort de ciocolată și ”parfait chocolată”.
Dacă cei care alegeau să petreacă Revelionul organizat de Ministerul Comerțului doreau, puteau, la comandă, să mai ceară: sarmale de porc cu mămăligă, ciorbă de potroace, plăcintă de casă cu brânză și răvașe.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați