Revelion cu temă nostalgică în București. Cine va cânta alături de Haddaway sau Milli Vanilli în Piața Constituției
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook ARCUB
Foto: Facebook ARCUB
Petrecerea va avea loc în noaptea dintre ani și va fi întreținută de mai mulți artiști români, cât și internaționali.

„Revelion 2020. Disco Night Fever" se intitulează petrecerea dintre ani din București, care va avea loc în Piața Constituției. Conform Agerpres, evenimentul va începe la ora 18, iar pe scenă vor urca și O-Zone, Haddaway sau Milli Vanilli.

„Tradiționalul concert de Revelion în aer liber din București a fost inspirat anul acesta de energia şi exuberanța mișcării disco şi îi va face atât pe nostalgici, cât şi pe cei tineri să fredoneze unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii '80 - '90 şi de la începutul anilor 2000. În cele peste șase ore de petrecere, staruri internaționale şi artiști români vor aduce la 'Revelion 2020. Disco Night Fever' hituri care au marcat generații întregi", au transmis organizatorii.

Intrarea este liberă

O-Zone va cânta pe aceeași scenă cu Haddaway și cu rapperul american Turbo B, fostul solist al trupei Snap.

Holograf, Vunk, Horia Brenciu, HB Orchestra, Andre, 3rei Sud Est, Ovidiu Komornvik și OK Band completează lista tuturor artiștilor care vor performa pe scena din Piața Constituției. Spectacolul din fața Palatului Parlamentului se va încheia cu un show de artificii, iar intrarea este gratuită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel