Revelion Antena 1, RTV și Pro TV. Bătălia REVELIOANELOR. Detalii de culise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Televiziunile s-au duelat în noaptea de revelion cu programe inedite. Pe primul loc în topul audiențelor s-a aflat din nou Antena 1, însă marele câștigător al serii din prisma cifrelor foarte bune a fost România TV, care a reușit să se situeze pe locul doi, totul datorită unei idei inedite. Spectacolul de revelion organizat de PRO TV a dus postul departe de locurile unde se afla în momentele în care organiza revelioane proprii. 

Antena 1 a organizat din nou Revelionu Starurilor. Televiziunea a rămas fidelă revelioanelor cu Dan Negru, care în fiecare an a reușit să aducă pe primul loc postul tv în preferințele românilor. S-a mizat în continuare pe un spectacol-producție proprie. Antena 1 a mers în continuare pe același tip de format care aduce cifre mari de audiență. Chiar și în timpul anului, genul acesta de spectacole îi țin pe români în fața televizoarelor: XFactor, iUmor. Ei nu ar fi putut să cedeze și au mizat din nou pe o astfel de program de revelion. 

Pro TV-ul a difuzat un concert înregistrat al Loredanei Groza. Pe parcursul orelor în care românii au urmărit programele de revelion, PRO TV s-a situat pe locul 10.  Postul TV se află într-o perioadă de reduceri de costuri în privința revelioanelor după despărțirea de Adrian Sârbu. Televiziunea mizează și pe faptul că are un public care nu râmâne în fața televizorului la astfel de evenimente. De asemenea, în cazul lor s-a mizat din nou pe forța brandului, nemaivând nevoie să se promoveze cu revelioane foarte costisitoare. Audiențele ultimilor ani a situat Antena 1 pe primul loc, astfel că PRO TV a renunțat să mai organizeze astfel de petreceri de Anul Nou.

România TV: Postul TV a mizat pe o idee excelentă care s-a văzut și în audiențe: Un revelion care aduce personaje mondene, din politică, ceva ce nu se vede la televizor în restul anului. Revelioanele inedite ale postului care au adus și o creștere în audiențe au pornit în urmă cu câțiva ani, cu o petrecere filmată la avocata Paula Iacob.RTV merge acum pe aceeași idee cu petrecerile, cu politiceni sau jurnaliști cântând, oameni pe care nu-i vezi facând astfel de lucruri în restul anului. 

Jurnalistul Val Vâlcu a participat la Revelionul organizat de la România TV și a povestit câteva detalii din spatele camerelor:

"Ca să vă spun ceva din culise, ce m-a surprins a fost plăcerea cu care cântau soliștii. Nu mai voiau să se dea jos de pe scenă. Au fost și foarte mulți, plus vedete, politicieni și așa mai departe. A fost o atmosferă foarte placută, tutoror le plăcea, toți voiau să mai cânte. A fost o doză de inedit, pe placul tuturor. Nici un invitat nu mai dorea să plece," a spus jurnalistul.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel