REVELION 2021. Programul PRO TV de Anul Nou. Cel mai așteptat moment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
În noaptea de Revelion, PRO TV le-a pregătit telespectatorilor mai multe surprize. Iată care va fi programul.

Pe 31 decembrie, la PRO TV, how-ul gândit de UNTOLD va fi prezentat de Pavel Bartoș și va începe la ora 23.30 și va dura până la ora 02.00, potrivit stirileprotv.ro.  Cel mai bun DJ din lume, David Guetta, va avea un show special de la Pari.  Artistul pregătește un show impresionant de lumini, lasere, dar vine și cea mai nouă muzică produsă în acest an în care nu a avut ocazia să se întâlnească fizic cu fanii lui.

Seara de la Revelion la Pro TV începe la 21.30 cu un episod special „Las Fierbinți”, urmat de o comedie cu Jennifer Lopez în rolul principal, „A doua șansă”. De la ora 23.30 începe „Day One – Începutul”, o petrecere UNTOLD, o emisiune prezentată de Pavel Bartoș, care va ține până la 2.00 dimineața.

Printre invitați sunt Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL, iar la miezul nopții spectacolul de artificii va fi transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena. După miezul nopții, va fi difuzat un concert live al lui David Guetta de la Paris.

De la ora 2.00 începe filmul „Proiectul X”, comedie despre o petrecere a unor adolescenți. La 3.30 începe „Goana după aur”, cu Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel