Data publicării:

Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București, frază extrem de importantă care a scăpat presei: Ne sprijină în liniște și ne spun să distrugem Hamas pentru că ar putea urma ei

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Reuven Azar
Reuven Azar
Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București, a făcut o declarație extrem de interesantă în contextul conflictului din Israel.

Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București, a declarat, în emisiunea Jurnalul de Seară, la Digi24, că gruparea teroristă Hamas trebuie distrusă pentru că reprezintă un pericol „nu doar pentru Israel, ci și pentru oamenii din Orientul Mijlociu și pentru Europa”.

De asemenea, a zis o frază extrem de importantă, dar care a trecut neobservată în presă. Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București, a spus că Israel are sprijin și din partea lumii musulmane și, de fapt, liderii multor țări se tem că i-ar putea la rând teroriștii, în speță Hamas.

„În media există mai mulți oameni care ne sprijină decât care ne atacă. Nu doar din media, ci și în liniște, inclusiv din lumea arabă. Ei ne roagă să eliminăm această organizație teroristă pentru că spun că vor urma ei. Vă pot spune că și lideri mondiali, inclusiv din România, mi-au spus că trebuie să eliminăm Hamas pentru că este un pericol nu doar pentru Israel, ci și pentru oamenii din Orientul Mijlociu și pentru Europa. În prezent, vedeți că oameni radicali, fanatici... ies în capitalele europene pentru a sprijini Hamas. Acest fel de elemente radicale sunt integrate deja în societățile europene. Și trebuie să facem mai mult”, a zis Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București.

Amintim că Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București, a acordat un interviu la DC News încă din primele ore ale atacului Hamas:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel