Reuniune la nivel de experţi a Dialogului Strategic Interimar România-SUA
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe a găzduit, marţi, cea de-a treia reuniune la nivel de experţi a Dialogului Strategic Interimar România-SUA, prilej cu care au fost trecute în revistă ultimele evoluţii în cooperarea bilaterală şi identificate noi proiecte de cooperare.

"Experţi din ministere, agenţii ale Guvernului României şi Ambasada SUA la Bucureşti au trecut în revistă ultimele evoluţii în cooperarea bilaterală, au făcut schimb de informaţii privind politicile României şi ale SUA în sectoare cheie şi au identificat noi proiecte de cooperare. În încheierea reuniunii, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice şi ministru al Justiţiei, Ana Birchall, a prezentat concluziile şi temele de interes prioritar pentru perioada următoare în ceea ce priveşte dialogul cu SUA", precizează un comunicat de presă transmis de MAE.

Potrivit sursei citate, în toamna acestui an vor avea loc reuniuni suplimentare de lucru, care vor fi urmate de cel de-al şaptelea Dialog Strategic anual România-SUA la nivel politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel