Data publicării:
Rețete fără coacere. Mini cheesecake cu fructe de pădure. Absolut de-li-cios!
Rețete fără coacere. Mini cheesecake cu fructe de pădure. Cheesecake-ul, mini sau mare, la fel de delicios rămâne. Se prepară ușor, nu ai nevoie de cuptor, fiind o rețetă fără coacere, și este un desert răcoros, perfect pentru zilele de weekend.
Ingrediente blat
150 g biscuiţi sfărâmicioşi
60 g unt
Ingrediente umplutură
350 g cremă de brânză
100 g brânză de vaci
100 g zahăr pudră
2 lămâi
3 foi gelatină
Cum se prepară
Rețete fără coacere. Mini cheesecake cu fructe de pădure. Se pune untul la topit, iar biscuiţii se mărunţesc. Apoi, cele două se amestecă. În tava mare de aragaz, tapetată cu hârtie de copt,se aşază 6 cercuri de metal cu diametru mic. Se repartizează amestecul de biscuiţi şi se îndeasă bine cu ajutorul unui pahar. Se dă tava la frigider.
Rețete fără coacere. Mini cheesecake cu fructe de pădure. Între timp, se înmoaie gelatina în apă rece. Lămâile se presează pentru a obţine sucul care se pune pe foc. Se ţine doar cât să se încălzească, se trage de pe foc şi se adaugă gelatina scursă de apă.
Rețete fără coacere. Mini cheesecake cu fructe de pădure. Se mixează cele două tipuri de brânză, se adaugă sucul de lămâie cu gelatina, zahărul, se amestecă bine şi se repartizează în cele 6 cercuri. Se nivelează şi se lasă la rece, până la servire. Se decorează cu fructe de pădure.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News