Data publicării:

Rețeta succesului la Casa Regală. Cum a reușit una dintre cele mai apropiate confidente ale Prințesei Kate Middleton să primească o funcție de top

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Una dintre cele mai apropiate confidente ale Prințesei Kate Middleton a primit un rol de top.

Natasha Archer, una dintre cele mai apropiate confidente ale Prințesei Kate Middleton, a fost promovată într-un rol de top după ce a rămas alături de ea pe tot parcursul tratamentului împotriva cancerului, scrie The Mirror.

Aceasta a fost anterior stilista personală a lui Kate, iar acum a fost numită asistent executiv privat senior al cuplului. Vestea a apărut în spațiul public după ce ea și-a menționat noua funcție pe pagina de LinkedIn.

De obicei femeia era văzută în turneele regale cu îmbrăcămintea și bagajele lui Kate, dar se pare că în timp s-a dovedit a fi un „stâlp de putere” pentru prințesă. Natasha Archer a fost văzută părăsind clinica din Londra unde Kate Middleton a suferit o operație abdominală, în ianuarie. Se pare că ea a fost cea care ajutat-o pe Ducesa de Cambridge să meargă la spital pentru programări. Natasha Archer ar fi lucrat pentru Kate Middleton timp de 17 ani și a fost în acești ani un prieten loial și un consilier pentru Kate.

Între timp, Kate nu a mai avut niciun angajament public de la Crăciun, fiind supusă unei intervenții chirurgicale în ianuarie, înainte de a dezvălui în martie că urmează un tratament pentru cancer. Deși Palatul a susținut inițial că ea nu va reveni la îndatoririle publice decât după Paște, nu s-a spus încă când își va relua munca.

Rolul pe care îl joacă această femeie în viața Prințesei Kate Middleton

„Ea a fost una dintre puținele persoane care au vizitat-o ​​pe Prințesă la clinica din Londra și, fără îndoială, îi este disponibilă zi și noapte, oricând dorește o conversație”, a spus autoarea regală Claudia Joseph despre Natasha.

„Natasha, care este cu cinci ani mai tânără decât Kate, se află pe orbita Prințesei de mai bine de 13 ani și a fost martoră la toate evenimentele cheie din viața ei: a fost alături de ea pentru nunți regale, nașteri și turnee în străinătate, a vizitat-o la Spitalul St Mary's din Londra, după nașterea copiilor ei”, a mai spus aceasta.

Natasha este căsătorită cu fotograful regal al Getty, Chris Jackson, care este cunoscut și pentru portretele sale uimitoare ale Familiei Regale.

„Cele două femei împărtășesc o legătură strânsă, deoarece au multe în comun: ambele au mers la internat, împărtășesc o dragoste pentru artă și modă și sunt mame - fiul cel mare al Natașei, Theo, este cu doar câteva luni mai mic decât Prințul Louis.", a mai spus Claudia.

Natasha a fost instruită inițial de Regina Elisabeta atunci când a fost angajată. De atunci, ea a ajutat-o ​​pe Kate să „experimenteze cu garderoba ei”, potrivit Claudiei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel