Rețeta lui Suleyman Magnificul: Cafeaua după care erau înnebuniți Al. Rosetti și Ilie Ceaușescu / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gheorghe Florescu
Gheorghe Florescu
Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu din București, a vorbit despre o rețetă de cafea la ibric după care erau înnebuniți Al. Rosetti și Ilie Ceaușescu.

„Pot să informez pe prietenii mei de astăzi și pe toată lumea, găsiți și pe Youtube, exact rețeta lui Suleiman Magnificul, pe care mi-a încredințat-o mie domnul Avedis Carabelaian. Puteți să luați de acolo rețeta, e filmul nostru”, a zis Gheorghe Florescu.

„Și l-am învățat și pe domnul General Ilie Ceaușescu să facă cafea la ibric. Nu știa, nu știa așa cum trebuia să facă. Dl. Rosetti își făcea deja cafeaua, el personal. Avea o servitoare, o avea de la 16 ani, acum avea 60 de ani în slujba lui. Femeia de o avea. Ea nu făcea cafea. El făcea cafea! La ibric. Avea o grămadă de invitați, printre care și dl. Alexandru Balaci. Ca să fii mare cafegiu trebuie să bei cafea bună și multă. Dacă bei multă și proastă...”, a mai zis Gheorghe Florescu în cadrul podcastului Avangarda cu Ionuț Vulpescu. 

VEZI ȘI: Florescu, cel mai cunoscut cafegiu din București, a deconspirat „șmecheria” unui cunoscut magazin de cafea care ia ochii tuturor - https://www.dcnews.ro/florescu-cel-mai-cunoscut-cafegiu-din-bucuresti-a-deconspirat-smecheria-unui-cunoscut-magazin-de-cafea-care-ia-ochii-tuturor_906153.html

VEZI ȘI: Ce cafea bea Patriarhul Daniel: Gheorghe Florescu: Nu doar Patriarhul! Starețul Mănăstirii Putna, dar și alți mitropoliți și episcopi - https://www.dcnews.ro/ce-cafea-bea-patriarhul-daniel-gheorghe-florescu-nu-doar-patriarhul-staretul-manastirii-putna-dar-si-alti-mitropoliti-si-episcopi_906116.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel