România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 sep, 10:04
Rețeaua Kaufland se extinde în nordul Republicii Moldova
Veste bună pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova. Kaufland a deschis cel de-al treilea magazin din ţară.  

Rețeaua Kaufland continuă investițiile în Republica Moldova. Aceștia au construit al treilea magazin din țară, la Bălți.

Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova a declarat: „Ne bucurăm să anunțăm deschiderea noului magazin în orașul Bălți. Am investit mult timp și muncă pentru a aduce oamenilor din nordul țării servicii de calitate. Proiecte de comunitate și cel mai important produse proaspete la cel mai bun raport calitate preț. ”

 

Nou magazin este situat pe strada Decebal, 130A şi a fost construit conform ultimelor tendinţe în materie de design, astfel încât clienţii să poată face cumpărăturile simplu şi rapid. Magazinul e dotat cu un automat pentru reciclarea recipientelor din plastic, sticlă și aluminiu în schimbul cărora clienţii primesc vouchere de reducere. În parcare este și o stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Magazinul dispune de mai multe zone, printre care cea de legume-fructe, brutărie, zona cu alimente de bază, cea cu produse nealimentare, dar şi o vitrină cu servire asistată. Aici activează peste 100 de angajaţi, potrivit Publika.md.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro