Restructurarea asigurărilor RCA. Prim-vicepreședintele ASF, Gabriel Avramescu, anunță schimbări majore
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Află ce declarații a făcut prim-vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, Gabriel Avramescu, despre asigurările RCA.

„Noi, acum, la nivel de autoritate, am făcut (n.r. o regândire) pe partea de RCA, pentru că noi am venit cu un set de propuneri după acele proteste ale transportatorilor și fermierilor și am regândit tot ce a însemnat sistemul de bonus-malus.

Practic, în ultima lună am avut dezbateri la nivelul de autoritate cu toți factorii interesați, cultură, reprezentanți ai transportatorilor, ai fermierilor, cu reprezentanți ai Ministerului de Interne, de la Ministerul Transporturilor, de la RAR. Am reușit după o lună de zile de dezbateri intense să venim cu un set de propuneri care în momentul ăsta, de la momentul adoptării legii RCA în 2017, va schimba abordarea și sperăm că vom avea servicii mai bune oferite cetățenilor și consumatorilor”, a declarat prim-vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, Gabriel Avramescu, în cadrul conferinței ”Quo Vadis 2024”.

Fundația Institutul de Studii Financiare și trustul de presă DC Media Group au organizat în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 11:00, în sistem hibrid, Conferința "Quo Vadis 2024 !" - Ediția a VI-a, "Provocări în Educația financiară din România!".

Urmărește conferința aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel