Restricţii stare de urgenţă. Nicolae Voiculeţ critică Guvernul: Copiii României plâng!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Naistul Nicolae Voiculeţ critică Guvernul Orban pentru măsurile de interdicţie din starea de urgenţă, despre care spune că au afectat, în primul rând, copiii. 

"Copiii României plâng... plâng acolo unde nimeni nu-i vede și nimeni nu-i aude! Sunt încuiați în case și își trăiesc realitatea în vise virtuale, pentru că ceea ce li se întâmplă este prea greu pentru ei!

Se vorbește mult la televiziuni, la radiouri, în presa plătită cu bani mulți și pe rețele de socializare, despre orice subiecte pandemice, dar numai despre copii nu se vorbește!

De ce toată lumea a uitat de ei ?

Le-ați confiscat libertatea, bucuria și copilăria! Le-ați furat toată primăvara și nu știu cum o să le-o mai dați înapoi și cum o să-i mai faceți să se bucure și să zâmbească iară! Copiii nu mai reprezintă nimic pentru voi? Nu mai sunt viitorul nostru?", a transmis Nicolae Voiculeţ. 

"Nu mai au copilărie"

"În ochii lor ar fi trebuit, dragi "conducători" ai țării, să vedeți România de mâine, să vedeți această țară care nu mai pleacă de acasă! Dar poate unii dintre voi nu aveți copii și de aceea nu vă interesează soarta lor!

I-ați abandonat pe toți prin case, unde nu mai fac nici lecții și nu mai au nici copilărie. Sunt ca niște roboți care se joacă doar virtual, deoartw de lumină, abandonați de un sistem imoral, fără sentimente și compasiune!

De ce nu ați creat nicio "ordonanță" prin care să protejați puritatea și inocența lor? Dreptul lor la viață și la bucurie nu a fost prioritatea voastră? Se pare că NU! Dacă cu noi toți ceilalți, cu artele, cultura, credința, Biserica, ați fost total nepăsători... cu copiii ce ați avut? E trist ceea ce li se întâmplă copiilor României din cauza voastră, a celor care nu aveți Dumnezeu. Dar Lui Dumnezeu în primul rând îi plac copiii!

V-ați bătut joc de un popor întreg, dar cu copiii ce ați avut? Ei sunt toți nevinovați și neajutorați! Ce exemplu le dați voi în toată această perioadă, "oameni mari" ce sunteți și ce le mai pregătiți în continuare? Pentru ei, să știți, voi nu sunteți modele lor! Ați secătuit școala și ați lăsat-o fără elevi așa cum ați secătuit toți oamenii și i-ați înfricoșat, lăsându-i fără credință și fără împărtășanie!

Dumnezeu să vă ierte și să vă judece pe fiecare!", a mai scris naistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel