Restaurare monarhie. Discuția cu Buzatu (PSD) care poate răsturna scena politică. ”Îl vom aborda pe Iohannis”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu
Profesorul jurist Cristian Sandu, de la Grupul de Acțiune pentru Monarhie și Democrație, a relatat ce a discutat cu Dumitru Buzatu, unul dintre liderii PSD.

Cristian Sandu a spus că a rămas surprins când a auzit ce răspuns a primit de la Dumitru Buzatu. Profesorul l-a întrebat pe liderul organizației județene PSD Vaslui dacă la nivelul partidului se ia in calcul restaurarea monarhiei. Răspunsul a fost că se gândește la această variantă.

Discuție la PSD

”Vineri, 7 iunie m-am deplasat la sediul PSD pentru ca, profitind de reuniunea CEx, sa discut cu presedintele interimar Viorica Dancila, dar si cu alti oameni din conducerea partidului necesitatea restaurarii grabnice a monarhiei constitutionale! Premierul a sosit cu intirziere si a anuntat ca va raspunde la orice intrebare dupa incheierea sedintei! Timpul nu mi-a mai permis sa ramin, dar am avut o surpriza placuta din partea unui om la care nu ma asteptam!

L-am intrebat pe liderul organizatiei judetene Vaslui, dl. Dumitru Buzatu daca la nivelul partidului se ia in calcul restaurarea monarhiei! Iata care a fost raspunsul: "Avind in vedere cum a degenerat institutia prezidentiala, fara indoiala ca ne gindim la o institutie neutra politic in fruntea statului"! De notat ca profesorul Buzatu e perceput ca exponent al aripii stingiste din PSD! Cei din Grupul de Actiune pentru Monarhie si Democratie suntem decisi sa actionam cu pragmatism pentru a profita de actuala conjuncura politica! Pe 29 iunie vom face lobby chiar in Congresul PSD! Dupa care il vom aborda pe presedintele Johannis!”, a relatat Cristian Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel