România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 12 iun, 15:31
Restaurantele rămân închise, cine este VINOVAT. Dancă: Decizia n-a fost politică
Ionel Dancă a făcut mai multe declarații despre pericolul COVID-19. El spune că am fost într-un război, dar faza critică a trecut. 

”Gândiți-vă că am fost, poate românii nu conștientizează, dar, împreună, am trecut printr-un război” a spus Ionel Dancă, la Digi24. ”România a fost confruntată cu un virus cu o putere nemaivăzută, necunoscută” a subliniat comunicatorul Guvernului. El spune că Guvernul a fost ”onest” și ”împreună am reușit să depășim faza critică a acestui război”. 

Cu toate că faza critică a fost depășită, după cum afirmă, spre nemulțumirea proprietarilor de restaurante, acestea rămân închise. Ionel Dancă a afirmat, anterior, că, deși se lua în calcul să fie deschise după 15 iunie, decizia nu a fost una politică, ci specialiștii au luat această decizie, în baza datelor pe care le avem în țara noastră până acum. 

Amintim că este a doua zi când avem peste 200 de cazuri noi de COVID-19. În același timp, spunea ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, astăzi, că avem peste 4.000 de cazuri active în România. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro