Restaurantele rămân închise, cine este VINOVAT. Dancă: Decizia n-a fost politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ionel Dancă a făcut mai multe declarații despre pericolul COVID-19. El spune că am fost într-un război, dar faza critică a trecut. 

”Gândiți-vă că am fost, poate românii nu conștientizează, dar, împreună, am trecut printr-un război” a spus Ionel Dancă, la Digi24. ”România a fost confruntată cu un virus cu o putere nemaivăzută, necunoscută” a subliniat comunicatorul Guvernului. El spune că Guvernul a fost ”onest” și ”împreună am reușit să depășim faza critică a acestui război”. 

Cu toate că faza critică a fost depășită, după cum afirmă, spre nemulțumirea proprietarilor de restaurante, acestea rămân închise. Ionel Dancă a afirmat, anterior, că, deși se lua în calcul să fie deschise după 15 iunie, decizia nu a fost una politică, ci specialiștii au luat această decizie, în baza datelor pe care le avem în țara noastră până acum. 

Amintim că este a doua zi când avem peste 200 de cazuri noi de COVID-19. În același timp, spunea ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, astăzi, că avem peste 4.000 de cazuri active în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel