Restaurant pus la plată după ce mireasa și 30 de invitați au făcut indigestie, în Brașov
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Pexels de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Pexels de la Pixabay
Un restaurant din Brașov a fost obligat să plătească daune de 10.000 euro în urma unei nunți. Sentința a fost dată după ce mireasa și 30 de invitați au ajuns la spital cu indigestie. 

Restaurantul a fost obligat să achite daune morale mirilor, pe care, de altfel, i-a dat în judecată pentru că nu au mai vrut să achite costurile nunții. 

Ei au refuzat să facă plata după ce mireasa și 30 de invitați au ajuns la spital cu indigestie, în ziua nunții, din cauza mâncării servite. 

În instanță, reprezentanții restaurantului au arătat că a fost încheiat un contract de prestări servicii pentru organizarea nunții, iar prețul a fost stabilit în funcție de numărul de invitați: 400 de persoane. 

Mirii au cerut judecătorilor să nu achite cheltuielile și să oblige restaurantul la plata daunelor morale în valoare de 40.000 de euro, explicând că nunta le-a fost stricată. 

În urma procesului și a documentelor care arată că DSP și Protecția Consumatorului a descoperit o serie de nereguli la restaurant, Judecătoria Brașov a admis cererea mirilor și a obligat restaurantul să plătească 10.000 de euro cu titlu de daune morale, transmite Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel