"Resist", pe un panou uriaș în Barcelona - foto
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
"Resist", pe un panou uriaș în Barcelona - foto
"Resist", pe un panou uriaș în Barcelona - foto
Niels Schnecker a arătat ce a văzut la unul dintre concertele lui Roger Waters.

La Barcelona, în timpul unui concert susținut de Roger Waters, pe un panou imens derulau imagini cu diverse mesaje, printre acestea numărându-se și "resist" (n.r. în română rezist). De asemenea, copii îmbrăcați în tricouri negre aveau inscripționat acest cuvânt.

De altfel, artistul se remarcă prin mesajele politice transmise în timpul concertelor. Un discurs politic puternic a marcat concertul lui Roger Waters care a avut loc la Sofia pe 4 mai 2018. Legendarul muzician a îndreptat mesaje critice către preşedintele american și politica externă dusă de SUA. Muzicianul spunea atunci că este la Sofia pentru a cânta şi nu pentru a face discursuri politice, dar că niciodată nu i-a fost ruşine să spună ceea ce consideră că e corect. 

(w670)

Despre Roger Waters

Roger Waters, născut pe 6 septembrie 1943, în Great Bookham, în comitatul britanic Surrey, a pus bazele grupului progressive rock Pink Floyd în 1965, alături de Syd Barrett, Nick Mason și Richard Wright. Și-a început cariera ca basist și compozitor al grupului. Cariera să solo este marcată de lansarea a trei albume: "The Pros and Cons of Hitchhiking" (1984), "Radio K.A.O.S." (1987) și "Amused to Death" (1992). În 1996, el a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al formației Pink Floyd. Roger Waters a concertat la București în august 2013, în turneul "The Wall".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel