Reportaj VIDEO: Mai citesc românii? Aflăm răspunsul la Târgul de Carte Gaudeamus 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
În cadrul reportajului de față aflăm că întrebarea „Mai citesc românii?” are multe răspunsuri.

În cadrul reportajului de față aflăm că întrebarea „Mai citesc românii?” are multe răspunsuri. În timp ce o scriitoare plecată de zeci de ani la Paris care încearcă să-i învețe pe francezi istoria românilor ne spune că da, dăm și de voci mai pesimiste care ne plasează cu siguranță la coada clasamentului european când vine vorba de lectură.

Echipa DC News TV, alcătuită din Toni Iuriciuc și Narcis Neagoe, explorează lumea cărților la Gaudeamus 2023, discutând cu reprezentanți de editură, scriitori sau chiar mămici despre viitorul lecturii, provocările din acest moment pentru iubitorii de carte și relația tinerilor cu literele imprimate pe hârtie.

2. Foto: DC N... (carti-ilustrativ-dcnews-gratuit-gaudeamus-2_49611600.jpg)

Gaudeamus 2023 este un eveniment cultural dedicat iubitorilor de carte, care se desfășoară în mai multe orașe din România. Târgul de carte Gaudeamus - ediția București 2023 are loc între 22 și 26 noiembrie la Pavilionul Central (A) Romexpo. Aici puteți găsi o varietate de cărți de la edituri și distribuitori de renume, precum și o serie de evenimente culturale, lansări, dezbateri, concursuri și spectacole.

3. -imagine fara descriere- (carti-ilustrativ-dcnews-gratuit-gaudeamus-1_66822100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel