Replica devastatoare a lui Pătraru pentru părintele Stoica (BOR), care a explicat de ce nu s-a ținut slujbă la Club Colectiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dragoș Pătraru a postat o replică dură la adresa Bisericii Ortodoxe, după explicațiile părintelui Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. Stoica a spus că preoții nu vin neinvitați la slujbe.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a explicat de ce nu au venit preoții, după tragedie, la Club Colectiv:

”În astfel de situații, când semeni de-ai noștri pleacă la Domnul, slujbele se fac la biserică, în timpul Sfintei Liturghii. S-au și făcut rugăciuni specifice. Apoi se fac la casele celor în necaz și la troițele celor decedați. Preotul nu putea veni neinvitat. Cei care doreau, puteau să meargă la biserică și să ceară unui preot să se deplaseze pentru a ține o mică slujbă. Preoți au trecut în acea noapte pe acolo, dar nu se face rugăciune în context de haos și de situație emoționantă. Nu putem sfinți ceva ce nu există. Nu se face slujbă într-un local. Rugăciunea se face într-un context, se face în biserică la Sfânta Liturghie”, a susținut Stoica la B1Tv, citat de Evenimentul Zilei.

Dragoș Pătraru i-a răspuns pe Facebook:

"Cum să vă spun elegant, așa...

Visez la ziua în care preotul de la biserica din zonă va veni la poarta mea, cu cerșeala. Ptiu, cu botezul, mă scuzați. Să ies și să-i spun: ce cauți aici, părinte, te-a invitat cineva? N-a rămas că venim noi la voi, dacă e ceva? Sau când e vorba de bani nefiscalizați nu aveți nevoie de invitație?", a scris Dragoș Pătraru pe pagina de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel