Reparaţiile de care mecanicii auto FUG mereu
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 06 oct 2020, 23:25
WhatsApp
Iată două dintre cele mai provocatoare reparații auto de care ar trebui să se ocupe doar profesioniștii.  

Reparații dificile – înlocuirea transmisiei

De departe, una dintre cele mai complexe componente ale oricărui vehicul – în special modelele automate mai noi – este transmisia.

Reparațiile transmisiei sunt cunoscute ca fiind costisitoare. Unii clienți sunt reticenți în soluționarea acestor probleme până când ajung într-un punct critic. Scurgerea fluidului de transmisie este cel mai simplu mod de a ști că ceva nu este în regulă cu transmisia.

În funcție de model, o transmisie automată poate avea peste 400-500 de piese diferite. Datorită complexității lor, problemele sunt adesea incredibil de dificil de rezolvat și necesită ajutorul unui mecanic calificat. Deoarece transmisiile sunt compuse din atât de multe părți interconectate, chiar determinarea cauzei problemei se poate dovedi extrem de dificilă.

Reparații dificile – înlocuirea motorului

Probabil că cea mai dificilă reparație a vehiculului este înlocuirea motorului. În unele cazuri, înlocuirea motorului este mai rentabilă decât achiziționarea unui vehicul complet nou. Cu toate acestea, cei care încearcă să îndeplinească această sarcină dificilă au nevoie de calificare.

G Ad:

Din păcate, înlocuirea motorului nu se face doar scoțându-l pe cel vechi și punând unul nou. În funcție de numărul de km acumulat de motorul vechi, poate fi necesară înlocuirea piesele de conectare care au acumulat, de asemenea, uzură, cum ar fi transmisia, scrie promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro