Reorganizare la Poşta Română. Ministrul Burduja: Cine pleacă, dar şi cine va primi majorări de salarii
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sebastian Burduja
Sebastian Burduja
Poșta Română are peste 25.000 de salariați şi, potrivit unor informaţii care circulă zilele acestea pe piaţă, ar urma să disponibilizeze cel puțin 21% din personalul funcțional administrativ și cel de conducere în cursul acestui an.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a vorbit în exclusivitate pentru DC Business despre situaţia de la Poşta Română.

Care sunt planurile pentru această companie?

"Strategia de dezvoltare şi diversificare economică a Companiei Naționale Poşta Română, aprobată prin memorandum aprobat de Guvernul României, prevede cinci direcții principale de acțiune pentru modernizarea companiei și pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate beneficiarilor.

Instituția noastră susține acest demers

 

Calitatea serviciilor Poștei Române este o prioritate pentru Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, sub autoritatea căreia funcționează compania. În acest context, instituția noastră susține acest demers de reorganizare, având convingerea fermă că Poșta Română poate deveni o companie competitivă și capabilă să se adapteze schimbărilor rapide apărute pe piață, acest obiectiv fiind obligatoriu de atins nu doar din punctul de vedere al profitabilității, ci și al responsabilității pe care o deține compania ca unic furnizor de serviciu poștal universal.

 

Măsura este necesară

Reorganizarea implică, pe lângă investiții, și modificări în modul de funcționare, printre care și reducerea aparatului administrativ care este, în prezent, supradimensionat. Măsura este necesară pentru a obține o transparență decizională, printr-o structură suplă cu procese simplificate”, a zis ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja.

VEZI CONTINUAREA PE DC BUSINESS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel