Rengle, bisexual, câștigător Românii au talent 2018: Dumnezeu e vinovat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Emil Rengle, care a recunoscut recent că este bisexual, a câștigat Românii au talent 2018. El a oferit o primă reacție după finala de la Pro TV.

Emil Rengle a acordat un interviu la Pro TV, pe scenă, cu trofeul în mână.

Citește și: Rengle, câștigător Românii au talent. Pro TV, manevră politică?

"Vă mulțumesc din suflet! Premiul acesta este al nostru, al tuturor. Mă voi strădui să fac în așa fel încât din banii câștigați toți să ne bucurăm. Niciodată nu am crezut că voi ajunge până aici. Eu am fost un mesager. Mesajul a fost demult scris, a trebui ca cineva să-l pună pe scenă. Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să fiu eu mesagerul. (...) Mulțumesc celui de Sus că m-a ales pe mine! Mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar El este vinovatul!", au fost primele declarații făcute de Emil Rengle după câștigarea concursului.

Vezi și: Rengle, câștigător Românii au talent 2018. Viski, declarațiile zilei

(w670)

Emil Rengle a câștigat finala Românii au talent 2018, dar și Premiul de Originalitate.

"Coregraful vedetelor"

Emil Rengle este cunoscut drept "coregraful vedetelor", fiind și coregraful principal de la Vocea României. De-a lungul timpului, câștigătorul Românii au talent 2018 a colaborat cu Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.

Emil Rengle a recunoscut că este bisexual. El a încurajat tinerii să-şi asculte inima şi să se accepte aşa cum sunt, dar şi că nu este nimic greşit în legătură cu ei. Emil Rengle a făcut declaraţiile cu lacrimi în ochi.

"Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă", a zis Emil Rengle.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel