Remediu NATURAL: Cum să scapi de ochii umflați
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Avocado
Avocado
Principalii factori care duc la umflarea ochilor sunt: lipsa somnului, retenția fluidelor, plânsul și deshidratarea. Iată câteva remedii naturale ca să scapi de această problemă.

Lingura rece

Acest remediu este foarte ușor de încercat acasă și este, de asemenea, un truc foarte vechi, dar despre care se spune că este și foarte eficient.

Tot ce trebuie să faci este să pui două lingurițe în frigider și scoate-le după 5-10 minute. Ține-le pe fiecare ochi și lasă-le să acționeze 5-7 minute. 

Albuș

Potrivit clickpentrufemei.ro, albușul  reprezintă o sursă bogată de vitamine și proteine, care sunt excelente pentru piele.

Mai întâi bate albușul spumă, apoi aplic-o pe zona de sub ochi. Las-o să acționeze 5 minute, după care clătește cu apă călduță.

Pliculeț de ceai 

După ce ați preparat ceaiul, luați pliculețe folosite și lăsați-le să se răcească. Pliculețe de ceai sunt îmbogățite cu taninuri naturale care tratează ochii umflați și cearcănele.

Doar pune câte un plic de ceai pe ochi, lasă-le să acționeze 5-10 minute înainte de a clăti cu grijă pielea feței cu apă călduță.

Castravete

Antioxidanții din castravete pot reduce inflamația, lăsând pielea hidratată.

Taie două felii dintr-un castravete, pune-le pe o farfurie, dă-o la frigider și lasă-le 5 minute. Aplică-le apoi pe ochii închiși, lasă-le să acționeze 15 minute, apoi clătește cu apă călduță pielea feței.

Avocado

Compușii  activi și antioxidanții prezenți în avocado acționează în mod eficient în tratarea ochilor umflați.

Prepară o pastă de avocado, aplic-o pe zona de sub ochi și las-o să acționeze 10 minute. Clătește cu apă călduță după finalizarea tratamentului natural.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel