Remedii naturale pentru buze cu mai mult volum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com
Multor femei le plac buzele pline, voluminoase și frumoase. Acest efect se poate obține și fără intervenții estetice, cu o serie de trucuri rapide si eficiente. Iată câteva remedii naturale pentru mărirea buzelor, pe care le poți prepara singură, acasă.  

Machiajul

Începem cu machiajul buzelor deoarece este prima metodă și cea mai simplă pentru obținerea unui efect de volum asupra buzelor. Dacă ai buzele foarte subțiri din fire, apelează la machiajul potrivit, un creion de buze bun și o nuanță mai deschisă de ruj cu care să completezi lucrarea.

Buze mai voluminoase cu masaj

Masajul este una dintre cele mai eficiente metode pentru a obține buze mai pline, deoarece stimulează circulația sângelui în această zonă a feței. Procedura este simplă și o poți face oricând este nevoie și obținând un efect super natural.

Aplică niște balsam pe degetul arătător, dacă nu ai poți folosi unt de shea, ulei de măsline sau chiar miere.  Întinde balsamul pe toată suprafața buzelor și apoi face mișcări circulare, exercitând o mică presiune cu degetul. Sângele care curge sub piele vă va face imediat buzele mai ”vii” și mai voluminoase.

Măriți buzele în mod natural cu scrub

Exfolierea buzelor cu scrub nu numai că îmbunătățește aspectul estetic al pielii, ci îmbunătățește, evident, circulația sângelui.  

Puteți cumpăra un anumit scrub de buze de pe piață, sau puteți face unul natural cu ingrediente pe care fiecare dintre noi le avem acasă: zahăr și ulei de măsline sau miere. Amestecă cele două ingrediente până devin ca o pastă și aplică pe buze prin frecare cu mișcări circulare. La final clătiți și uscați buzele. Veți observa imediat diferența de volum, scrie Natural Vivendo.

Gimnastica facială pentru buze groase

Daca vrei să ai buze mai voluminoase, există și câteva exerciții faciale pe care trebuie să le faco zilnic.

Regularitatea este secretul acestui truc. Aplicați un balsam hidratant înainte de a începe. Primul exercițiu constă în pronunțarea tuturor vocalelor la rând, cu accent pe ”O”. Faceți acest lucru de cel puțin 5-6 ori la rând.

Al doilea exercițiu este următorul: începeți prin a inspira, umflați încet obrajii în timp ce vă țineți respirația. Acum expirați încet, dând drumul aerului și repetați de 10 ori consecutiv. Aceste două tehnici de gimnastică facială te ajută să obții buze mai voluminoase

Buze mai pline cu ulei de mentă

Uleiul de mentă este o altă metodă naturală de a mări buzele, făcându-le mai voluminoase. Se aplică uleiul pur de mentă direct pe buze. La început veți simți furnicături și zona buzelor se va umfla ușor.

Aplicați doar câteva picături pe deget și masați cu mișcări circulare timp de trei minute. Pe lângă faptul că devine buze mai groase,  culoarea lor va fi  deveni un roșu intens.

ATENȚIE! Această metodă nu este recomandată celor cu pielea foarte sensibilă, mai degrabă diluați uleiul cu un balsam de buze. Vei obține un efect mai puțin evident, dar totuși foarte plăcut de văzut, iar buzele tale nu vor risca nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel