Remaniere Guvern. Lider PNL: Grindeanu, adus ca un cățeluș
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Sorin Grindeanu "este produsul lui Dragnea şi Tăriceanu", afirmând că nu o să-i "plângă de milă" premierului. 

"N-o să-i plâng de milă lui Sorin Grindeanu, pentru că ştiţi foarte bine cum a fost adus ca un căţeluş şi prezentat de cei doi mari lideri, Tăriceanu şi Dragnea, a acceptat această situaţie, este produsul lor. Că încearcă acum o schimbare de situaţie, nu ştiu, probabil Dragnea îşi doreşte puterea doar pentru el, nu au căzut de acord pe anumite combinaţii şi s-a ajuns la această situaţie. N-o să-i plâng de milă lui Grindeanu, faptul că nu-şi dă demisia n-aş putea să comentez foarte mult. Să vedem în perioada următoare care sunt motivele care îl determină să nu-şi dea încă demisia", a precizat Gheorghe Pecingină. 

Referitor la declaraţia lui Sorin Grindeanu, care a spus că inclusiv miercuri seară, în preajma reuniunii CExN al PSD, i-au fost propuse mai mute funcţii de demnitate publică pentru a renunţa la poziţia de prim-ministru, Pecingină a menţionat că acest lucru înseamnă că "se duce totuşi o negociere în spatele uşilor închise între taberele care s-au format în PSD". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel