REMANIERE GUVERN. Cristina Trăilă: PNL este pregătit
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Motiunea de cenzura
Motiunea de cenzura
Cristina Trăilă, președinte al Organizaţia Femeilor Liberale și candidat pentru aceeași funcție la Congresul din acest an, a vorbit la emisiunea DC News Live  despre o eventuală remaniere a actualului Guvern.

Deputatul PNL nu exclude o cădere a guvernului după modelul Grindeanu.

”Orice este posibil, dovadă că au facut-o o dată cu mâna lor, pot să o mai facă o dată. Se știe că situația lui Dragnea nu este una fericită și finalul este unui previzibil, oricât s-ar încerca acoperirea acestui final.”, a declarat Trăilă.

Întrebată care va fi strategia în cazul în care actualul Executiv va fi remaniat, aceasta a răspuns: ”În mod firesc se creează o coaliție majoritară într-un astfel de moment. Nu este prima oară când am putea trece prin astfel de situații. Sunt negocieri între partidele care sunt în Parlament...”.

Cristina Trăilă a reamintit faptul că negocieri au avut loc în perioada în care s-a votat moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Grindeanu, întrebată fiind dacă în momentul de față sunt efectuate negocierile.

”Negocieri au fost făcute inclusiv când a fost votată moțiunea de cenzură. Să nu uităm acest lucru. Deci premisele există. Au fost discuții evident și la acel moment, dacă ar fi trecut moțiunea de cenzură ce s-ar fi întâmplat în concret. O schemă logică a unui astfel de traseu în mod evident există. Da, PNL este pregătit, este partidul cel mai mare din opoziție, are un președinte care și-a asumat această poziție de premier la momentul la care se va întâmpla un astfel de moment. Evident că va fi o decizie în interiorul partidului la momentul respectiv.”, a afirmat Cristina Trăilă.

 Vezi răspunsul complet: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel