Reîncepe RĂZBOIUL româno-român, spune Tache: Ies șobolanii revoltați în stradă / Chirieac: Sistemul, o tumoră canceroasă care va ucide poporul român
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (EKATERINA BOLOVTSOVA)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (EKATERINA BOLOVTSOVA)
Jurnalista Diana Tache avertizează ca va reîncepe războiul româno-român. Ce spune analistul politic despre justiția din România.

"Eu aştept toamna, în care noi, USR-iștii, vom începe partea a doua a războiului româno-român sau, mă rog, vom fi şi noi acolo, ce-om fi, soldaţi, mai mici în grad", a spus Diana Tache, cu o ironie amară, în emisiunea ”Miercurea Neagră”, de la DCNews.

Întrebată dacă vor fi vizați și cei de la USR de acest război, dacă se va atinge sistemul de Dan Barna, jurnalista a răspuns: 

"Domnul Barna este doar o mascotă de la USR, nu mai are niciun rol, nimic. Iar ceea ce se întâmplă cu domnul ”Bârnă”, cel puţin în ceea ce priveşte Parchetul, noi vedem de ceva vreme. Nu este în categoria celor care vor fi protejaţi de sistemul ăsta la care face trimitere domnul Ciuvică şi eu sunt de acord aici fiindcă, în continuare, este gestionat de aripa curajoşilor de la USR". 

"Șobolanii ies în stradă ca să o apere pe Armand"

Dialogul a continuat ironic: 

Bogdan Chirieac: Dar de doamna Armand sper că nu se atinge, fiindcă şobolanii din Sectorul 1 ar fi foarte trişti. 

Mugur Ciuvică: De asta ies şobolanii în stradă acum, ca să o apere pe Clotilde Armand.

Diana Tache: Nu ies oamenii nemulţumiţi de la Sectorul 1, ci ies şobolanii revoltaţi în stradă. Aţi văzut, ieri, imaginea cu primarul Capitalei, domnul Nicușor Dan, cu şopârlica în mână, părând că o salvează, o promovează, nici nu ştiam. O pune pe o funcţie ceva, apropo de dosarul de la DNA. Ce e cu şopârlă? Nu ne arată nimic, niciun proiect, nicio realizare. Eu nu cred că personajele astea sunt personaje care vor fi scăpate de partea asta de justiţie pseudo-independentă la care făceam trimitere, începând din toamnă. Nici doamna Armând, nici domnul Nicușor Dan, nici Barna.

"Sistemul, o tumoră canceroasă care va ucide poporul român"

"Ce nu se vede, ce nu este scos în evidenţă, din păcate pentru noi, este povestea cu CSM-ul. Este perioada alegerilor în CSM, schimbărilor în CSM. Acolo se duce adevărata luptă pentru cine va stabili, în 2024, linia pe care românii, ca popor, vor trebui să meargă", a atras atenția Diana Tache.

"Absența justiţiei din România este cumplită și ne pune în pericol dezvoltarea ca ţară mult mai mult decât alegerile şi culmea că sistemul este atât de osificat acum, încât, dacă nu va fi o bună conlucrare cu viitorul preşedinte - Guvern - Parlament, sistemul nu va mai putea fi demantelat. Rămâne ca o tumoră canceroasă care va ucide organismul ăsta numit poporul român, din nefericire", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel