Reguli stricte în pandemie. Cât costă o îmbrăţişare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Amenzi în Belgia pentru imbrăţişări. Sursa: Pixabay
Amenzi în Belgia pentru imbrăţişări. Sursa: Pixabay
Îmbrăţişările devin motiv de amendă. Se întâmplă în fotbalul din Belgia, acolo unde Federaţia a dat deja amenzi unor jucători care s-au luat în braţe după goluri. 

Astfel, Oostende a fost penalizată pentru că jucătorii Fashion Sakala şi Marko Kvasina s-au îmbrăţişat după reuşitele din partida cu Antwerp, la fel cum a păţit şi Charleroi, din acelaşi motiv, Ali Gholizadeh sărbătorind golul contra celor de la Oud-Heverlee Leuven.

Sint-Truidense a fost, de asemenea, sancţionată pentru celebrarea golului din partida cu Gent dar şi pentru faptul că atacantul său, Yuma Suzuki, a scuipat pe teren.

Racing Genk şi Waasland-Beveren au fost, de asemenea, amendate pentru încălcările individuale ale purtării măştii ale lui Theo Bongonda şi a lui Daniel Sinani.

Toate aceste sancţiuni s-au ridicat la suma de 13.750 de euro, bani ce vor fi donaţi integral către Tele-Accueil.

Pe 24 decembrie, Pro League a decis să interzică celebrarea golurilor pe teren sau în vestiare. Pentru încălcarea protocolului Covid-19 sunt prevăzute amenzi de până la 10.000 de euro pentru cluburile de primă divizie, 5.000 de euro pentru cluburile de divizia a doua şi 750 de euro pentru jucători, scrie digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel