Regina Elisabeta, primul mesaj la 95 de ani. „Noi, ca familie, suntem într-o perioadă de tristețe profundă”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a mulțumit națiunii pentru „susținerea și bunătatea” de după moartea soțului său, Prințul Philip.

Conform The Sun, conducătoarea Regatului Unit a împlinit astăzi 95 de ani și își va petrece singură aniversarea, după mai bine de șapte decenii de căsătorie. Aceasta s-a declarat tristă, la câteva zile după înmormântarea Ducelui de Edinburgh.

„Am primit foarte multe urări, cu ocazia împlinirii a 95 de ani, pe care le apreciez foarte mult. În timp ce noi, ca familie, suntem într-o perioadă de tristețe profundă, a fost liniștitor pentru noi să vedem și să auzim omagiile aduse soțului meu, de la cei din Regatul Unit, Commonwealth și întreaga lume”, a scris Regina Elisabeta, într-o scrisoare oficială.

„Eu și familia mea am dori să vă mulțumim pentru susținerea și bunătatea pe care ne-ați arătat-o în ultimele zile. Suntem foarte impresionați și continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact atât de extraordinar asupra persoanelor de-a lungul vieții sale”, a conchis monarhul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel