Regina Elisabeta, "înjosită" de Meghan și Harry. Angela Levin îi desființează după numele pus copilului: Obraznic. Charles nu ar îndrăzni!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Biograful regal rupe tăcerea despre numele pus de Meghan și Harry fiicei lor.

Titlul de "HRH" al lui Harry, ELIMINAT. Semn subtil la câteva ore după ce el și Meghan au fost detronați din site-ul oficial

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat sâmbătă nașterea celui de-al doilea copil, o fetiță pe care au numit-o Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, scrie BBC.

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor s-a născut vineri la 11:40 într-un spital din Santa Barbara, California.

Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine, a transmis cuplul într-un comunicat.

Lilibet Diana ar fi trebui să se nască pe 10 iunie, adică exact data la care Prințul Philip ar fi împlinit 100 de ani. 

Într-un mesaj de mulțumire pe site-ul Archewell al cuplului, aceștia au spus:

"Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul dvs. continuu în acest moment special pentru familia noastră", au transmis ei.

Biograful regal îi desființează pe Meghan și Harry

Unii experți regali consideră că decizia lui Meghan și Harry de a-și numi fiica așa poate fi o ramură de măslin oferită Familiei Regale după cele mai recente scandaluri.

Cu toate acestea, biograful regal Angela Levin critică dur această decizie, declarând că exploatează "o poreclă extrem de intimă".

"Nu cred că este o idee bună - cred că este o alegere obraznică față de Regină. Este un nume de alint pe care îl folosea soțul ei, care a murit recent. Prințul Charles nici nu ar îndrăzni să-i spună mamei sale Lilibet", a declarat Angela Levin pentru Good Morning Britain.

Ea a adăugat că Harry i-a spus bunicii sale că își va boteza fiica așa: "Pun pariu că nu i-a spus că o va numi Lilibet", citează Daily Mail.

Piers Morgan, o nouă declarație acidă

Piers Morgan, jurnalistul care a pus la îndoială toate declarațiile și acuzațiile pe care Meghan și Harry le-au făcut în emisiunea lui Oprah Winfrey și care și-a dat demisia în urma reacției sale furibunde, a declarat că decizia prințului Harry și Meghan Markle de a folosi porecla Reginei pentru noua lor fetiță a fost "ironică", dat fiind că cuplul a petrecut săptămâni întregi "dărâmând familia regală și monarhia".

Lilibet, porecla Reginei Elisabeta. De unde provine

Nu sunt mulți cei care știu povestea numelui "Lilibet", încă acesta are o semnificație aparte pentru Regina Elisabeta. 

Povestea poreclei a început încă din copilăria Reginei, când aceasta nu putea să-ți pronunțe corect numele, așa că tatăl ei, Regele George al VI-lea, i s-a adresat exact așa.

"Lilibet este mândria mea, Margaret (n.r. sora Reginei) este bucuria mea!", a spus la acea vreme Regele George.

Porecla a fost preluată și de Prințul Philip, care a fost și ultima persoană care i s-ar fi adresat cu acest apelativ de alint Reginei.

Cum a reacțional Familia Regală după anunțul Ducilor

Regina Elisabeta a II-a şi membrii familiei regale sunt "încântaţi" de naşterea fetiţei prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan Markle anunţată duminică, a declarat Palatul Buckingham.

Suverana, fiul său, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, precum şi prinţul William şi soţia sa Kate "au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii unei fetiţe pentru ducele şi ducesa de Sussex", a declarat o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham.

"Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibet Diana", este mesajul transmis de Prințul Charles și Camilla, pe pagina oficială de Instagram.

"Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru nașterea Lilibet Diana! Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați de știri.

Lilibet este al 11-lea strănepot al Majestății Sale.", este mesajul publicat pe pagina de Instagram a Familiei Regale. 

"Cu toții suntem încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie.", au scris și Prințul William și Kate Middleton. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel