Regina Elisabeta, încă o pierdere după Prințul Philip. A murit Sir Michael Oswald: Spunea că are cea mai frumoasă slujbă din lume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Încă un deces la Casa Regală. 

Regina Elisabeta a trecut prin multe încercări în ultima perioadă. 

După plecarea Prințului Harry din Familia Regală, după interviul lui și al lui Meghan Markle pentru Oprah Winfrey și acuzațiile dure și după internarea și apoi moartea Prințului Philip, Regina Elisabeta a mai suferit o pierdere.

Este vorba despre Sir Michael Oswald, consilierul său de încredere şi prieten apropiat, care a murit la vârsta de 86 de ani. Decesul acestuia a survenit exact în ziua în care au avut loc funeraliile Ducelui de Edinburgh, pe 17 aprilie 2021.

Cine a fost Sir Michael Oswald. "Își iubea rolul"

Michael Oswald s-a aflat în serviciul Reginei Elisabeta timp de aproape trei decenii, iar înainte a lucrat pentru Regina Mamă. Acesta a devenit manager al hergheliei regale, în 1970, şi a îndeplinit acest rol timp de 28 de ani.

Potrivit Daily Mail, Sir Michael Oswald a murit după o îndelungă luptă cu o boală necruţătoare.

"Întotdeauna spunea că are cea mai frumoasă slujbă din lume", a declarat soţia sa, Lady Angela.

"Îşi iubrea rolul, mergea oriunde doar pentru a urmări cursele de cai şi a continuat să urmărească astfel de evenimente chiar şi în ultimii ani de viaţă. Locuia în Norfolk, dar accepta să conducă bucuros tocmai până în Exeter. La un moment dat, chiar regina a menţionat că Oswald ar trebui oprit din a mai călători în toată ţara", a declarat un apropiat al Reginei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel