Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare. Cum a fost surprinsă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Regina Elisabeta a sărbătorit ieșirea din izolare. Iată cum a fost surprinsă. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, a ieşit în acest weekend, pentru prima oară de la impunerea restricţiilor de izolare, la o plimbare cu calul prin jurul castelului Windsor, potrivit unor imagini publicate de mass-media britanice, relatează luni EFE, scrie Agerpres. 

Suverana britanică a fost văzută urcată în şa pe calul său 'Balmoral Fern', pe terenul care înconjoară castelul Windsor, îmbrăcată în ţinuta sa favorită.

Unde a stat regina izolată 



Regina Elisabeta a II-a s-a izolat la Windsor împreună cu soţul său, prinţul Philip în vârstă de 98 de ani, şi un grup redus de angajaţi ca urmare a restricţiilori impuse de executivul britanic la sfârşitul lunii martie pentru a frâna răspândirea noului coronavirus.

În ultima imagine înainte de izolare, regina era văzută ieşind cu maşina din palatul Buckingham (Londra) la 19 martie, însoţită de cei doi câini ai săi, Candy şi Vulcan.

Regina a ținut legătura cu premierul 



Regina şi-a respectat îndatoririle oficiale până în ziua anterioară decretării măsurilor de izolare, deşi s-a menţinut în contat telefonic cu premierul Boris Johnson.

În noile imagini, regina este văzută călare îmbrăcată într-un costum de tweed, cu un batic multicolor pe cap, mănuşi albe şi cizme de călărie.

Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit aniversarea pe 21 aprilie, în izolare împreună cu prinţul Philip, având în vedere că festivităţile de celebrare a zilei sale de naştere au fost anulate în contextul pandemiei de coronavirus.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? The Queen is pictured riding Fern - a 14 year-old Fell Pony - in Windsor Home Park this weekend. . Her Majesty has enjoyed riding since childhood and is closely involved with the welfare of the horses she owns for breeding, riding and racing. . Photos: Press Association

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel