Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a generat o nebunie pe Twitter. "Nu-mi vine să cred"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a generat o nebunie pe Twitter. Suverana britanică a făcut o referire la serialul de televiziune "Urzeala tronurilor"/ "Game of Thrones".

În discursul de Crăciun, care a avut tema principală reconcilierea, Regina Marii Britanii a inclus un fragment de text în care a vorbit despre vizita din luna iunie în Belfast, unde a mers pe unul dintre platourile în care se filmează serialul "Game of Thrones".

"Beneficiile reconcilierii s-au văzut foarte clar atunci când am vizitat Belfastul în luna iunie", a declarat regina Elisabeta a II-a, care îşi petrece Crăciunul, ca în fiecare an, în reşedinţa ei Sandringham din comitatul Norfolk. Suverana britanică a adăugat: "Deşi vizita mea pe platoul în care se filma "Urzeala tronurilor" a atras cel mai mult atenţia, locul care îmi va rămâne cel mai viu în minte va fi Crumlin Road Gaol". 

Fanii "Game of Thrones" au luat cu asalt platforma de microblogging Twitter, pe care au publicat mai multe comentarii. Iată trei dintre ele: 

- "Nu-mi vine să cred! Regina chiar a menţionat numele "Game of Thrones"?";

- "Îmi place la nebunie faptul că titlul serialului "Game of Thrones" a fost menţionat în discursul reginei!".

- "Regina a menţionat numele serialului "Game of Thrones". Pun pariu că a fost o provocare pe care i-a lansat-o prinţul Harry". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel