Regina Elisabeta, intervenție INCREDIBILĂ pentru criminalul EROU pe London Bridge. Ce se întâmplă cu el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Regina Marii Britanii a intervenit pentru criminalul care a fost numit erou după ce a oprit un atentat pe London Bridge. 

Un criminal condamnat care a ajutat la contracararea unui atac pe London Bridge ar putea fi eliberat condiționat cu 10 luni mai devreme, scrie BBC News.  Steven Gallant, în vârstă de 42 de ani, a fost închis pentru 17 ani, din 2005, pentru uciderea unui fost pompier. 

El a fost eliberat într-o zi pentru a participa la un eveniment de reabilitare a prizonierilor, când l-a confruntat pe Usman Khan, un tânăr de 28 de ani care a început să înjunghie oameni pe London Bridge în noiembrie 2019.

Intervenția Familiei Regale 

Un purtător de cuvânt al Ministerului Justiției a spus: „Domnul cancelar i-a acordat lui Steven Gallant o prerogativă regală a îndurării, reducându-și perioada de detenție cu 10 luni, ca recunoaștere a acțiunilor sale curajoase excepționale”.

Deși comisia care va evalua eliberarea condiționată nu este obligată să țină cont de solicitarea Familiei Regale care a cerut clemență, este puțin probabil ca cineva să se împotrivească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel