Reghecampf și Corina, iubita sa, în tandrețuri. Primele imagini împreună, după anunțul divorțului de Anamaria Prodan (FOTO)
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 16 oct, 12:44
WhatsApp
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Mai multe imagini cu Laurențiu Reghecampf și Corina, iubita sa, au fost făcute publice. Cei doi s-au fotografit împreună.

Spynews a publicat primele fotografii cu Laurențiu Reghecampf și Corina, iubita sa, după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. Cei doi s-au fotografiat la munte şi par extrem de îndrăgostiţi. În imagini, tânăra apare sărutându-l pe obraz pe antrenorul Universității Craiova.

Vezi AICI imaginile cu Laurențiu Reghecampf și Corina.

Laurențiu Reghecampf, anunț despre divorț

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

G Ad:

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!", a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, pentru Cancan.

"Reghecampf este soarele familiei noastre"

Anterior, după ce s-a zvonit și că presupusa iubită a lui Reghe ar fi însărcinată, Anamaria Prodan a scris pe Instagram: „Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime! Comentarii și explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult!

Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen "lovitură pentru Anamaria Prodan" sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond."

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro