Reghecampf, o nouă umilință la Al Wahda
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Laurențiu Reghecampf a suferit o nouă umilință la Al Wahda, de data aceasta în campionat.

Al Wahda Dubai a fost învinsă joi, 1 martie, în deplasare, cu scorul de 6-2, de Al Ain, lider în campionatul Emiratelor Arabe Unite. 

Partida disputată în cadrul celei de-a 18-a etape nu a fost un eșec cap-coadă pentru Reghecampf. Deși Al Wahda a intrat la pauză condusă cu 2-0, în repriza a doua a dar semne de revenire, restabilind egalitatea, grație reușitelor maghiarului Balazs Dzsudzsak. Dzsudzsak a fost introdus pe teren în minutul 65 și a reușit să înscrie rapid o dublă, în minutele 68 și 69.

Coșmarul a început din minutul 72

Coșmarul pentru fostul antrenor de la FCSB a început în minutul 72, când Berg a înscris pentru 3-2, iar Al Ain a început apoi să înscrie pe bandă rulantă, oprindu-se în cele din urmă la 6-2.

Al Ain a fost net superioară, având o posesie de 61%, respectiv 23 de ocazii de gol, față de cele 10 ale celor de la Al Wahda și 17 șuturi pe poartă, față cele 7 ale echipei lui Reghe.

Ultima umilință a lui Reghe a avut loc în urmă cu 3 săptămâni, atunci când a pierdut cu 5-0 în Liga Campionilor Asiei, împotriva celor de la Lokomotiv Tashkent, din Uzbekistan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel