Reghecampf i-ar fi făcut să plângă pe copiii Anamariei Prodan, în curtea Judecătoriei Buftea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Reghecampf i-ar fi făcut să plângă pe copiii Anamariei Prodan, în curtea Judecătoriei Buftea / Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan
Reghecampf i-ar fi făcut să plângă pe copiii Anamariei Prodan, în curtea Judecătoriei Buftea / Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf i-ar fi făcut să plângă pe copiii Anamariei Prodan, în curtea Judecătoriei Buftea.

Laurențiu Reghecampf este acuzat că i-a făcut să plângă pe copiii Anamariei Prodan, în curtea Judecătoriei. Cei doi s-au prezentat la tribunal pentru un nou termen în procesul de divorț. Femeia de afaceri a fost însoțită de copiii săi care au avut parte de un episod neplăcut.

Realitateasportivă.ro scrie că Sarah și Bebeto au fost surprinși de faptul că Laurențiu Reghecampf nu i-a salutat. Cei doi ar fi plâns și ar fi mers după antrenor în speranța că le va acorda totuși atenție, însă Reghecampf nu ar fi schițat niciun gest. În sala de judecată Laurențiu Reghecampf ar fi susținut că nu are treabă cu niciun alt copil al Anamariei Prodan, ci doar cu Reghe Jr.

Anamaria Prodan susține că și-ar fi dorit să divorțeze la notar, pentru a accelera procesul. Potrivit acesteia, Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta și a considerat că este mai bine să meargă la tribunal. În plus, averea și partajul lor reprezintă probleme reale, care trebuie discutate în instanță, potrivit acesteia.

Anamaria Prodan: Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine

"O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală... Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea”, declara, Anamaria Prodan, pentru Click.ro.

Impresara și antrenorul de la Universitatea Craiova nu s-au mai văzut de un an, iar astăzi s-au reîntâlnit la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a venit îmbrăcată în negru din cap până în picioare, iar Reghecampf a purtat un costum negru și o cămașă albă. În urma acestei ședințe de judecată nu s-a luat nicio decizie, fiind dat un nou termen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel