Reghecampf, acuzat de furt. Anamaria Prodan, plângeri penale: Este speriat că nu mai ascundem mizeria vieții sale sub preş. Acest specimen...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf de furt. Vedeta a depus două plângeri penale.

"Domnia sa a introdus acţiune doar de divorţ, însă fără partaj, probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preş. Viaţa privată presupune evitarea apariţiilor la evenimente mondene sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite unde doar domnul Reghecampf mima, se pare, această fericire, de mulți ani, şi îndura prezenţa familiei pentru a-şi pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei PRODAN Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata”, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram, potivit gsp.ro.

"Tatăl, bărbatul şi omul Reghecampf ţipă în gura mare că i se pun piedici de către subsemnata, că nu își poate vedea copilul, el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui! Habar nu are! Comportamentul omului expus public, Laurenţiu Reghecampf, este într-o cădere deplorabilă. Acest specimen pe care îl vedem astăzi nu are legătură cu soţul şi tatăl Laurenţiu Reghecampf”, a mai transmis vedeta.

"Nu am revendicat niciun bun"

Ieri, Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj după ce a fost acuzat în nenumărate rânduri că a profitat de averea familiei Prodan.

"Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale", a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

"Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată", a mai scris Reghecampf, privind acuzațiile potrivit cărora nu își neglijează copilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel