Regele Mihai I, discursul emoționant în care a numit-o pe MS Margareta succesoare
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Regele Mihai I a avut un discurs emoționant în momentul în care a numit-o pe Majestatea Sa Margareta succesoare.

"București, 30 decembrie 1997. Declarația Regelui Mihai I în fața reprezentanților Guvernului și Parlamentului României.

În fața a 200 de participanți la dineul oferit de Familia Regală, printre care se numărau autorități ale Statului și reprezentanți de frunte ai societății civile, Regele a numit drept succesoare a sa pe fiica lui cea mare, Margareta. TVR 1997", se arată într-o postare pe Instagram a Familiei Regale a României. 

Ce a spus Regele Mihai I la acea vreme

"Doresc ca prima mea fiică, Margareta, să succeadă în toate depturile și prerogativele mele când Atotputernicul va decide că mi-a sosit clipa", era mesajul Regelui Mihai I în 30 decembrie 1997. 

 
 
 
View this post on Instagram

București, 30 decembrie 1997. Declarația Regelui Mihai I în fața reprezentanților Guvernului și Parlamentului României. În fața a 200 de participanți la dineul oferit de Familia Regală, printre care se numărau autorități ale Statului și reprezentanți de frunte ai societății civile, Regele a numit drept succesoare a sa pe fiica lui cea mare, Margareta. TVR 1997 #regelemihai #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #romania #royal #Bucharest #Bucuresti #monarchy

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 25, 2020 at 9:57pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel