Data actualizării:
Data publicării:

Regele Charles și-a pierdut simțul gustului din cauza tratamentului pentru cancer. "A fost îngrozitor"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Regele Charles și-ar fi pierdut simțul gustului în urma tratamentului medical pentru cancer.

Prințul William a preluat rolul de colonel-șef al Regelui în Corpul Aerien al Armatei Marii Britanii, iar ceremonia a avut loc la Centrul de aviație al armatei din Middle Wallop.

Astfel, Regele Charles a avut astăzi o întâlnire cu Prințul William. Monarhul și moștenitorul tronului finalizau un angajament comun la o bază a armatei britanice din Hampshire, unde Regele i-a predat rolul de colonel șef Prințului de Wales.

În mod ironic, este baza unde celălalt fiu al lui Charles, Prințul Harry, și-a făcut antrenamentul ca pilot de elicopter al Armatei Aeriene. Astăzi, însă, tatăl și fiul mai mare au stat în fața unuia dintre elicopterele Apache de la baza din Middle Wallop, Hampshire, unde Regele i-a înmânat ștafeta ceremonială Prințului William.

Totul se întâmplă în contextul în care Ducele de Sussex a emis o declarație săptămâna trecută în care spunea că tatăl său a avut prea multe „alte priorități” și nu a putut să îl vadă pe Harry în timpul vizitei sale de trei zile în Marea Britanie. Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu sau declarație cu privire la afirmația lui Harry.

A fost o surpriză pentru mulți, având în vedere că Regele Charles urmează acum un tratament pentru cancer și ultima oară când l-a văzut pe Harry a fost în februarie, la scurt timp după ce a anunțat public că are această boală.

Cum l-a afectat pe Regele Charles tratamentul medical pentru cancer

Astăzi însă, Regele Charles a vorbit despre cancerul său cu unul dintre veteranii pe care i-a întâlnit la ceremonie. El a spus cum l-a afectat tratamentul, considerat a fi chimioterapia.

A fost „îngrozitor să-ți pierzi simțul gustului”, i-a spus Regele Charles acestuia.

După ce i-a predat fiului său familiara beretă albastru deschis a Air Air Corps, Regele Charles, care în calitate de monarh este șeful Forțelor Armate, a plecat.

Între timp, în Hampshire, cea mai mare parte a personalului armatei s-ar fi gândit că acest titlu onorific de colonel șef ar fi fost de fapt  destinat lui Harry, dacă lucrurile s-ar fi întâmplat altfel, dar nimeni n-ar fi îndrăznit să spună asta, scrie itv.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel