Regele Charles, îndemnat să intervină în privința Prințului Harry și Meghan Markle. Lucrul "periculos" făcut Ducii de Sussex
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Regele Charles a fost îndemnat să intervină în privința Prințului Harry și Meghan Markle.

Regele Charles a fost avertizat cu privire la „pericolul” pe care îl reprezintă Prințul Harry și Meghan Markle, care participă la mai multe „tururi cvasi-regale”. Un expert regal îl îndeamnă pe monarh să pună capăt călătoriilor Ducilor de Sussex, scrie Mirror.

Mesajul acestuia vine în contextul în care Ducele și Ducesa de Sussex tocmai și-au încheiat vizita în Nigeria, unde au participat la activități de strângere de fonduri și s-au întâlnit cu figuri cheie. Dar asta nu este tot. Se pare că cei doi au acum alte călătorii planificate, iar Harry a declarat că „așteaptă cu nerăbdare să călătorească mai mult”.

Expertul regal Richard Eden sugerează că Regele Charles ar trebui să fie îngrijorat de planurile celor doi și l-a îndemnat să intervină.

„Harry a făcut un comentariu despre faptul că acesta este primul turneu dintre mai multe și am auzit discuții în cercurile diplomatice de aici că există o mare îngrijorare în legătură cu acest lucru, deoarece este foarte periculos. Îi ai pe Harry și Meghan care ar putea vizita țări fără acel control pe care îl avem”, a spus acesta, vorbind la Palace Confidential.

De ce călătoriile lui Harry și Meghan sunt periculoase



În timp ce l-a îndemnat pe Rege să intervină, Richard a adăugat: „Orice călătorii ale Familiei Regale sunt organizate de biroul de externe, toate sunt monitorizate, vă asigurați că nu sunt folosite, dar în acest caz, Harry și Meghan sunt deschiși să fie manipulați de guverne străine care s-ar putea să nu aibă interesele în centrul Marii Britanii sau Americii și cred că este periculos”.

Comentariile sale vin după ce o sursă apropiată de Harry și Meghan a declarat anterior pentru The Mirror: „Ducele și Ducesa au alte călătorii planificate pentru restul anului. Ei speră să poată împărtăși mai multe detalii în săptămânile următoare. Cu siguranță este posibil să se întoarcă în Africa pentru mai multe turnee după aceea.”

De altfel, și Harry a vorbit public despre planurile de a continua cu turnee în diferite țări.

„Este extrem de important pentru noi să ne întâlnim direct cu oamenii, susținându-ne cauzele și ascultând, pentru a aduce soluții, sprijin și schimbări pozitive. (...) Așteptăm cu nerăbdare să călătorim mai mult pentru că munca contează. Fie că este vorba de Fundația Archewell, Invictus sau oricare dintre celelalte cauze ale noastre, vor exista întotdeauna motive pentru a ne întâlni cu oamenii din centrul muncii noastre”, a spus acesta pentru revista People.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel