Regele Charles îi poartă ranchiună lui Harry pentru asta. Totul a pornit de la Camilla. "Singurul lucru pe care îl consideră de neiertat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Regele Charles i-ar purta ranchiună Prințului Harry pentru un lucru pe care acesta l-a făcut.

Potrivit unui expert regal, Regele Charles consideră că este imposibil să nu mai țină ranchiună față de Prințul Harry, în ciuda faptului că își iubește fiul cel mic. Se pare că monarhul nu poate să-l ierte pentru ceea ce a scris despre Familia Regală în cartea sa de memorii - Spare. 

În plus, situația este îngreunată și mai mult din cauza criticilor lui Harry față de Camilla, potrivit expertului regal Christopher Andersen.

„Cred că oamenii trebuie să realizeze că singurul lucru pe care Charles îl consideră de neiertat este critica la adresa Camillei”, a spus Christopher Andersen, scrie Mirror.

Potrivit acestuia, „nicio critică” la adresa Camillei nu poate fi considerată acceptabilă și „din păcate pentru Harry”, el a spus „câteva lucruri destul de devastatoare despre ea”.

„Prințul Harry a spus clar că a simțit că ea este ticălosul din piesa. Cred că asta încă îl deranjează pe rege și nu știu dacă îi va fi ușor să ierte. Nu cred că îl va ierta vreodată pe Harry pentru asta”, a mai spus expertul regal.

El a adăugat că Harry încă „se supără” pe Camilla și că până când nu se rezolvă acest lucru, Ducele „este singur”.

Prințul Harry, criticat dur după Ziua Tatălui



Spusele lui Christopher Andersen vin după după ce comentatorul regal Lizzie Cundy l-a criticat pe Harry după ce acesta a decis să nu marcheze Ziua Tatălui cu un mesaj public pentru tatăl său.

„Mi s-a părut foarte emoționant că Prințul William a trimis această postare frumoasă. Arată legătura pe care o au încă și respectul pe care îl are pentru tatăl său, iar Harry este, foarte vizibil, absent. Să nu uităm, acesta este un bărbat de 75 de ani care suferă de cancer, care își continuă toate îndatoririle, la Trooping the Color, a stat acolo în ploaie. Uau, acest om este absolut incredibil, el este tot ceea ce Harry nu este", a spus Lizzie Cundy.

Comportamentul lui Harry a mers prea departe, potrivit acesteia, și, deși a recunoscut că nimeni nu știe dacă Ducele de Sussex și-a felicitat tatăl în privat, acțiunile lui sunt fără reproș în opinia ei.

„Harry pare să fi pierdut complotul.... și cât de dureros să nu trimiți nici măcar un mesaj de Ziua Tatălui. Nu știm dacă a făcut-o în privat. În mod normal, Harry și Meghan sunt foarte vocali, dar dacă nu pot posta un mesaj de Ziua Tatălui, este de neiertat”, a mai spus comentatorul regal Lizzie Cundy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel