Regal de muzică clasică în Parcurile Bazilescu și Kiseleff
Autor: Bogdan Bolojan | Publicat pe: 11 mai 2017, 18:43
WhatsApp
Melomanii bucureșteni sunt invitați, la acest sfârșit de săptămână, să petreacă două dimineți în ritm de vals în parcurile din Sectorul 1. Artistul Horia Mihail, care a umplut sălile în mai mult de 15 orașe de pe tot cuprinsul țării,însoțit de Pianul Călător, va face o plimbare sonoră în parcul Bazilescu sâmbătă, 13 mai și în Parcul Kiseleff duminică, 14 mai, începând cu orele 11:00.

Cu această ocazie, artistul va susține două recitaluri sub genericul Romantic Vals în foișoarele din cele două parcuri, în cadrul proiectului Street Art Muzical, o coproducție Radio România, Primăria Sectorului 1 și Radio România București FM.

Artistul Horia Mihail este convins că muzica clasică poate fi pe gustul tuturor atunci când este cântată cu bucurie în spaţii convenţionale sau chiar neconvenţionale și poate oferi momente de relaxare, dar, mai ales, poate  educa și publicul care ajunge mai rar în sălile de concert.

Îi invit pe iubitorii de muzică clasică din Capitală să petreacă două dimineți de neuitat în Parcurile Bazilescu și Kiseleff. Melomanii bucureștenii vor putea îmbina, astfel, o plimbare în mijlocul naturii cu farmecul nemuritor al valsului”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?