Reformă în PSD. Liviu Dragnea: Vom aduce intelectuali de stânga
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a ţinut o conferinţă de presă în care a precizat cum va reforma formaţiunea politică pe care o conduce.

"Vom gândi un nou proiect politic. Despre modernizarea stângii: vom aduce intelectuali de stânga. Există atât de mulţi oameni de valoare care nu au unde să se exprime. Dorim un dialog constructiv între partidele politice, Parlament şi Guvern", a zis Liviu Dragnea.

Cât despre tinerii din România, președintele interimar al PSD a zis: "Vom acorda o atenţie tinerilor pentru a-i stimula să se implice în politică. Sunt mulţi tineri care vor să susţină acest partid, dar care nu ţin să devină membri. Trebuie să pregătim o nouă generaţie de membri de partid. E timpul să depăşim nivelul de like-uri de pe Facebook. Trebuie să dezvoltăm o platformă reală pentru tineri, unde să-şi spună părerea despre cum să rezolvăm problemele din această ţară".

"Fiecare organizaţie va trimite propunerile pentru funcţiile de primar. Candidaţii vor intra într-un program de training, pentru comunicare publică şi pentru funcţia vizată. Vom realiza o fişă pentru fiecare localitate şi care să cuprindă şi harta electorală. Ne dorim o comunicare internă, nu pe Facebook", a mai precizat Liviu Dragnea, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel