Referate cumpărate: Afacerea referate pentru studenți în Anglia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cei care scriu referate în schimbul banilor învață repede prima regulă a "industriei": renunță imediat la calitate.

Studenții care cumpără online referate gata elaborate sunt înșelați, arată un raport al Ofqual, citat de presa britanică. Lucrările publicate sunt scrise de de "scriitori de o competență relativă", care denotă o "ignoranță universală privind scopul muncii lor" și o lipsă totală a capacității de "analizare în profunzime". Un blogger The Guardian confirmă concluziile raportului, mărturisind că a lucrat pentru două astfel de companii care produceau referate pe bandă rulantă.

Cercetătorii Ofqual au plătit 220 de lire pentru eseuri, dar doar o parte a banilor merge la scriitor, care poate câștiga 24 de lire pentru fiecare 1.000 de cuvinte scrise. Pentru a câștiga o sumă rezonabilă, un autor trebuie să termine cel puțin un referat pe zi.

În ciuda acestor plăți, companiile susțin că le oferă clienților "ghiduri de cercetare" care să le inspire propriile lucrări.

În centrul rețetei folosite de astfel de companii stă ingredientul 'atinge numărul necesar de cuvinte în cel mai scurt timp'. Atâta timp cât pare a fi un referat, cuvintele contează prea puțin. Folosește fiecare scurtătură. Reformulează articole din Wikipedia. Întotdeauna oferă și poziția contrară: cuvintele "pe de altă parte" sunt cele mai bune prietene ale tale. Dacă nu ai timp să verifici citatele, inventează-le.

Procesul verificării calității depinde în funcție de companie. În unele cazuri, dacă poți scrie pe un anumit subiect, atunci ești calificat să scrii pe orice subiect

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel